Friday, 8 June 2012

Testimoni Set Kulit Cantik Shaklee

Hari nie mamaB nak share dgn anda testimoni pengguna Set Kecantikan Shaklee nie..Untuk pengetahuan, set Kecantikan Shaklee  nie terdiri daripada Vitamin  C, Vitamin E dan B-Complex yang mana set ini sangat Best dan sangat menjimatkan..Boleh tahan selama 4 bulan tau..Jika berkemampuan boleh tambah ESP utk kesan yang lebih BESSTT! Jom kita baca testimoni nie..



Zuera MYzuera


hehehhe...tq2...1week guna set d mmg kulit xkering...parut jerawat samar2...but still da jerawat lagi...mula2 mkn vit shaklee ni da satu jerawat timbul tang dahi tp sy wt dono je...terus mkn vits shaklee (vita C,B kompleks n E)..atas panduan oleh kak cery...arini dtg keja mmber opis tegur kulit nmpk lain sbb parut2 jerawat dh makin samar2...wow so amazing kan....suke suke suke...sy ke teruskan mkn vita shaklee utk kesan yg berterusan....n kulit sy pun xkering...n yg paling best susu sy pun maintain...n bby dpt nyusu smpai kenyang...ESP....huhu..:)...nyway tqvm buat kak cery yg sudi bg support kt sy...

 
agreed with u zuera..saya pun sama..comsume set B dan Vit E...(gara-gara teruja baca citer kak arnie..hohoho) then bg tau dkt member saya tgh period..dia pelik eh selalu muka saya berjerawat time2 mcm nie..skrg tak plak..even my boss punya PA pun tegur..muka akak nampak makin cerah la...hehhe..anyway..jerawat yg kuar pun segan2 je..kuar sehari peh tu hilang..tak ada scar bagai..i really2 love vit E...

 
setuju dgn semua pngguna set d..lps consume set d 4 ari..ada jerawat nak kluar..keesokan pgnya..trus xde jerawat tu..sakit pon xde..pelik bin ajiab..tp tu la yg fza alami..parut2 luka pun makin pudar..mmg beshh...now da msk bln ke2 pnggunaan...kulit muka pon bersih..sbb jerawat segan nak muncul..hehe..
many thnx 2 Ct Nusrat Raihan ^_~

              

                                          


Apa fungsi dan kelebihan setiap vitamin ini?



Kebaikan dan fungsi Vitamin C
-membantu membina kolagen yang penting untuk menguatkan sel-sel tisu dalam badan
-antioksida yang baik
-membantu pulihkan sel akibat luka

Kebaikan dan fungsi Vitamin B Complex
-Mengandungi B2 iaitu Riboflavin yang dikenali sebagai beauty vitamin.

-Bagus untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.
-atasi kelesuan

Kebaikan dan fungsi Vitamin E
-anti oksida yang penting untuk melawan radikal bebas dari memusnahkan sel
-anti aging vitamin
-merawat dan mencerahkan parut
-membantu kemusnahan vitamin A dan C
-membantu penyerapan oksigen


Energizing soy protein pula boleh beli secara berasingan untuk membantu pembinaan sel yang sihat kerana sel sendiri terbina dari protein.


Jika berminat, bolehlah menghubungi mamaB di talian 019-4528196 atau email farizshalina@g.mail.com 


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment